Cine suntem ? 

www.ralucageorgescu.ro, denumit in continuare “Site-ul” sau Platforma este proprietatea companiei SWM IDEAL LIFE CONCEPT SRL.

Date de identificare companie :

  • Denumire : SWM IDEAL LIFE CONCEPT SRL
  • Numar de Identificare la Registrul Comertului : J40/2108/2020
  • CUI: 42263754
  • Adresa: Drm. Taberei 39, bloc 801, scara B, etaj 8, Sector 6, BUCURESTI
  • Contact : contact@ralucageorgescu.ro 
  • Telefon : 0753.027.047

Colectarea, utilizarea, prelucrarea, transferul și stocarea informațiilor

POLITICA GDPR

Principiile noastre pentru protecția datelor dvs. personale 
Legalitate și transparență 
Procesăm datele dvs. personale în conformitate cu legea, într-un mod onest și transparent: 
a) cu scopul de a ne respecta obligațiile față de dvs. atunci când vă oferim serviciile noastre; 
b) cu acordul dvs., atunci când este necesar; 
c) cu scopul de a implementa în mod legitim activitățile pe care le desfășurăm, de a introduce inovații și de a beneficia de o experiență de utilizator lipsită de probleme sau;
 d) în alt scop legal. 

Dvs. decideți dacă și cum să utilizați serviciile noastre. Formularele de înregistrare pe care le completați au câmpuri obligatorii marcate, fără de care este imposibil să vă oferim serviciul relevant sau o parte din acesta. Toate câmpurile care nu sunt obligatorii pot fi completate în mod voluntar. Dreptul la alegere în cunoștință de cauză.
 Vă oferim întotdeauna informații exacte și dreptul de a alege tipul de date cu caracter personal pe care le colectăm de la dvs., precum și în ce scopuri și perioadă de timp le colectăm și le prelucrăm. Nu vom folosi datele dvs. personale în scopuri incompatibile cu aceste principii, cu Politica noastră de confidențialitate sau cu orice anunț specific referitor la serviciile noastre.
 Accesul la datele dvs. Vă oferim acces convenabil și posibilitatea de a vizualiza, corecta, completa, transfera sau șterge datele dvs. personale pe care ni le-ați oferit.

Limitarea scopurilor 
Folosim datele dvs. personale numai în scopurile specificate în momentul colectării acestora, precum și în scopuri suplimentare, compatibile cu acestea, în conformitate cu legea. 
Securitatea datelor Pentru a proteja datele dvs. cu caracter personal împotriva utilizării necorespunzătoare, luăm măsuri stricte pentru protejarea informațiilor pe care le stocăm și solicităm același nivel de securitate partenerilor noștri cărora le furnizăm pentru a ne îndeplini obligațiile față de dvs. 

 Împărtășim datele dvs. personale cu părți terțe numai dacă sunt obligate să ofere aceleași niveluri de protecție pe care noi vi le oferim.
Procesăm datele personale ale Utilizatorului în conformitate cu Politica noastră de confidențialitate.

Prelucrarea de către Administrator a datelor cu caracter personal poate fi, de asemenea, în legătură cu dezvoltarea a noi programe și Servicii, precum și îmbunătățirea celor existente; conștientizarea drepturilor și obligațiilor legale; punerea la dispoziția Utilizatorului a altor produse și Servicii, furnizate de noi.

Titularul are dreptul să furnizeze date personale ale Utilizatorului unor terțe părți, pentru a asigura servicii complete, rapide și de calitate. Datele cu caracter personal sunt furnizate unor terțe părți numai după ce Administratorul a verificat că au fost luate toate măsurile tehnice și organizaționale pentru a proteja datele respective.

Scopurile prelucrării 

ralucageorgescu.ro colectează date cu caracter personal , în conformitate cu prezenta Politică de confidențialitate și numai cu acordul utilizatorului, în următoarele scopuri: pentru furnizarea serviciilor educaționale în cadrul site-ului online; pentru promovarea serviciilor de interes pentru dumneavoastră în ceea ce privește sprijinul educației – vă putem informa în acest sens prin marketing (direct) – buletin informativ în format electronic sau sondaje, e-mail, SMS, telefon fix, telefon mobil, web push etc..

 În acest fel vă putem informa despre servicii similare sau complementare, informații despre programe și proiecte educaționale, precum și despre alte informații de interes; marketing și promovare – folosirea canalelor media și rețelelor sociale pentru comunicare; scopuri de cercetare și statistici; trimiterea comunicatelor, evaluare a comportamentului în mediul online, testare, dezvoltare, utilizare; 

Având în vedere că în majoritatea cazurilor ne bazăm pe consimțământul dvs. prealabil, îl puteți retrage trimițând un e-mail la help@ralucageorgescu.ro în acest sens; pentru apărarea intereselor noastre legitime, în cazurile în care vom fi nevoiți să recurgem la protejarea drepturilor noastre și a activităților pe care le desfășurăm, pentru a menține acest site în siguranță împotriva fraudei, datele personale pe care le-ați furnizat site-ului sau care au fost colectate automat pot fi divulgate autorităților publice în conformitate cu legile aplicabile. 

Date pe care le colectam

Informații pe care le furnizați direct informații despre modul în care vă putem contacta (cum ar fi numele, adresa, numărul de telefon, adresa de e-mail și alte informații de contact similare). 

Date necesare procesării plăților și prevenirii fraudei.

Date despre cont – informații despre cum achiziționați sau vă înregistrați pentru serviciile noastre, tipurile de servicii, tranzacțiile, istoricul plăților și alte informații despre contul dvs. 

Date protejate de acces – colectăm nume de utilizatori, parole, indicii de parolă și alte informații similare de securitate legate de datele de autentificare și de accesul la conturile dvs. 

Date demografice – de exemplu, țara de reședință, sex, vârstă, informații generale despre educația dvs. preferințe – colectăm informații despre preferințele și interesele dvs. în legătură cu serviciile noastre (din ceea ce ne împărtășiți și concluziile pe care le tragem pe baza informațiilor furnizate) și preferințele dvs. în ceea ce privește mesajele primite din partea noastră pentru a îmbunătăți serviciile pe care vi le oferim. 

Date din rețelele sociale – oferim funcții pentru rețele sociale care vă permit să împărtășiți informații pe rețelele dvs. sociale și să comunicați cu noi prin intermediul site-urilor web ale diferitelor rețele sociale.

 Utilizarea acestor funcții poate duce la colectarea și schimbul de informații despre dvs.,conform funcției respective. 

De aceea, este important să vă familiarizați cu politicile de confidențialitate și cu setările site-urilor de rețele sociale pe care le utilizați. alte informații de identificare unice – cum ar fi datele pe care ni le furnizați personal, online, prin telefon sau poștă sau alte canale de servicii pentru clienți, răspunsuri la întrebări pentru sondaje sau concursuri pentru utilizatori și informații suplimentare pe care le colectăm pentru a facilita furnizarea serviciilor noastre și pentru a răspunde întrebărilor dvs. Rețineți că nu sunteți obligat să ne furnizați informațiile personale pe care le solicităm, deși în unele cazuri, dacă alegeți să nu împărtășiți aceste informații, nu vă vom putea oferi serviciile noastre, anumite funcții specializate sau nu vom putea să răspundem eficient la întrebările dvs.