Upper.Math 2021-2022, clasa a V-a (M2)

Programul de pregătire se adresează copiilor din clasa a V-a care doresc să atingă un nivel al cunoștințelor și înțelegerii noțiunilor de matematică astfel încât să se simtă confortabil și siguri pe ei. Un stil de predare structurat, dar în același timp distractiv, poate face diferența între “îmi place matematica” și “nu știu să rezolv problemele”.

Programul este axat pe lecții de predare a materiei de clasă într-un ritm accelerat, pe lecții de predare a noțiunilor de teorie suplimentare față de curricula școlară dar necesare pentru olimpiadă, dobândirea și stăpânirea ideilor și tehnicilor de rezolvare a problemelor.

Nivelul este mediu-avansat și își propune să creeze baza teoretică și de înțelegere profundă a materiei, iar în funcție de nivelul de implicare al copilului, se dobândesc abilitățile matematice necesare nivelului de olimpiadă.

Fiecare lecție are un suport teoretic, urmat de aplicarea ideilor în diverse probleme. Copiii vor avea de lucrat seturi de probleme ca studiu individual, uneori vor avea quiz-uri rapide în timpul sesiunilor de curs și vor primi feedback pe perioada programului.